Voedsel verdeling

Maandelijks staat ons team paraat om hulppakketten te verdelen aan minderbedeelden. Hiervoor werken wij samen met het OCMW om de juiste mensen te kunnen bereiken. Dankzij giften van sympathiserende bedrijven, kunnen we steeds een gevarieerd pakket aanbieden.


Christelijke lectuur

In het hartje van Vilvoorde, niet ver van onze winkel, staat het standbeeld van William Tyndale, een Engelse theoloog. Hij vertaalde de bijbel naar het Engels, maar werd hiervoor in 1535 als ketter gearresteerd en opgesloten in het kasteel van Vilvoorde. Op deze plaats bevindt zich nu het Tuchthuis. Het standbeeld staat als herinnering aan zijn marteldood op de brandstapel.

Zijn wens was dat iedereen de bijbel zou kunnen lezen in verstaanbare taal.

Het is ook onze wens dat iedereen in zijn eigen taal de bijbel zou kunnen lezen en verstaan. Daarom verkopen wij ook bijbels in vele verschillende talen. Indien jouw taal niet in ons aanbod vervat zit, helpen we je ook graag de taal te vinden die jij zoekt.

Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Arabisch, Lingala en nog veel meer, zijn meestal steeds voorradig. Maar ook Hindi, Russisch of Swahili zijn te verkrijgen. We hebben tevens een City Bible laten drukken met op de cover een foto van het standbeeld van William Tyndale dat in Vilvoorde staat. Deze kunnen we je gratis aanbieden in het Nederlands en het Frans. Andere City Bibles die we in voorraad hebben en die we je ook gratis kunnen aanbieden, zijn in het Engels, Spaans en Arabisch. Kom gerust langs in onze winkel. We helpen je graag verder.